Valentine's
Liefde is een prachtig, onvoorwaardelijk gevoel en de Valentijnsdag is hier. Mensen zijn er allemaal enthousiast over! Ze kijken ernaar uit om tijd door te brengen met hun dierbaren door op romantische dates te gaan, hen speciale tokens van liefde te schenken en we zijn klaar om onze belangrijke anderen te douchen met liefde en tokens van onze genegenheid. Op deze dag genieten degenen die verliefd zijn op het doen van alle papperige dingen voor hun partners en potentiële datums.

Alles wat u moet weten over de dagen van liefde!

Wist je dat je een hele week Valentijnsdag kunt vieren? De festiviteiten van liefde gaan een hele week mee! De geesten van het festival beginnen een week eerder. Vóór Valentijnsdag vieren mensen ook Rose Day, stellen dag, chocoladedag, teddy dag, belofte dag, knuffeldag en kusdag voor. En elke dag heeft zijn eigen betekenis.

7 februari - Rose Day

De Valentijnsdagvieringen beginnen een week eerder met Rose Day wanneer mensen hun liefde uiten door rozen aan elkaar te geven. Rozen zijn er in verschillende kleuren en elk van hen heeft natuurlijk een specifieke betekenis. Rood betekent bijvoorbeeld een uitdrukking van liefde, terwijl een gele roos vriendschap symboliseert.

8 februari - Dag voor

8 februari is een dag voorgesteld! Het wordt gevierd als de dag waarop mensen voorstellen aan de ene persoon van wie ze het meest houden. Het is meestal ook de dag waarop mensen hun liefde zonder aarzeling hun verliefdheid uiten.

9 februari - Chocoladedag

De derde dag van de Valentijnsweek is Chocolate Day. Wie houdt er niet van chocolaatjes? Op deze dag vergeten mensen alle bitterheid in hun leven en wisselen ze zoete en heerlijke chocolaatjes uit. Of uw voorstel wordt geaccepteerd of afgewezen, vergeet niet om de persoon met een doos chocolaatjes te verwennen!

10 februari - Teddy Day

Op de vierde dag schenken mensen in liefde hun partners een knuffelige teddybeer. Een schattige teddybeer kan een bedroefde stemming veranderen en een glimlach op hun gezichten brengen. Het idee, volgens velen, is om je partner iets te geven om te knuffelen in je afwezigheid.

11 februari - Promise Day

Op 11 februari vieren koppels de beloftedag. Ze markeren deze dag door beloften te doen om samen te blijven door dik en dun, om hun relaties sterker te maken.

12 februari - knuffeldag

De zesde dag van de Valentijnsweek is Hug Day. Op deze dag troosten mensen hun geliefden door ze te knuffelen. Niets lost immers emotionele scheuren, twijfels of angst over de toekomst op dan een grote warme knuffel!

13 februari - Kiss Day

Kiss Day wordt gevierd vlak voor Valentijnsdag. Liefhebbers bezegelen hun liefde met een kus op deze dag. Valentijnsweek draait helemaal om het uiten van genegenheid jegens je geliefden, wat is een betere manier om het met een kus af te dichten!

14 februari - Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt elk jaar gevierd op 14 februari. Dit is het hoogtepunt van het feest van een week met romantische gebaren. Paren vieren deze dag door samen tijd door te brengen, romantische dates te gaan, romantische gebaren voor elkaar te doen, elkaar te schenken, verrassingen te plannen en meer! Hoewel de Valentijnsweek de afgelopen jaren behoorlijk populair is geworden, geloven velen dat ze geen afgesproken dag nodig hebben om hun liefde te vieren. Wat denk je? Laat werk, verschillen, argumenten of niet-zo-happy dingen opzij voor een andere dag opzij en koest gewoon in liefde! Fijne Valentijnsdag van ons allemaal hier bij Nieuwste!
ChocolateChocolatesHappy valentines dayHeartsHearts dayHugKissLovePromisePropose dayRose dayTeddy bearValentineValentines dayValentines day specialWeek of love