Top 10 Awesome Star Wars Characters

Star Wars is een heel universum, met personages en plaatsen die de verbeelding van generaties hebben vastgelegd. Van Darth Vader tot Obi-Wan Kenobi, van Yoda tot Rey, veel geweldige sterrenoorlogen-personages zijn al tientallen jaren geliefd bij fans.

Top 10 meest geweldige Star Wars -personages

Wie zijn de top 10 meest geweldige Star Wars -personages? Het is een lastige vraag, maar een die we voor u hebben beantwoord. Deze tien personages delen één ding in het algemeen- ze zijn allemaal geweldig. Sommigen van hen zijn rebellen, sommigen van hen zijn Jedi, en sommigen van hen zijn Sith- maar het zijn allemaal ongelooflijk getalenteerde jagers die weten hoe ze de klus kunnen klaren en gekke vaardigheden kunnen worden verworven. Van Obi-Wan Kenobi tot Rey, dit zijn de top tien Buitengewone personages in Star Wars!

#1 Darth Vader Darth Vader is het meest opmerkelijke personage in de hele filmgeschiedenis. Hij is de slechtste man die ooit heeft geleefd, en zijn stem is ontzagwekkend.

#2 Darth Maul Darth Maul is een zeer bekwame Sith Lord die gekke vechtvaardigheden en lichtzwaardcapaciteiten heeft gekregen. Hij is slim, en hij weet hoe hij zijn tegenstanders moet te slim af zijn en het gevecht kunnen winnen.

#3 Yoda Yoda is een van de meest bekwame Jedi in alle Star Wars, maar hij ziet er niet uit omdat hij kort is! Hij kan geweldige acrobatische bewegingen maken waar Obi-Wan Kenobi alleen maar over kan dromen, plus hij heeft moordende lichtzwaardvaardigheden!

#4 Rey Rey (of Rey Skywalker zoals ze bekend zal worden vanaf aflevering IX) is uitstekend omdat ze sterk is met de kracht. Ze ziet eruit als Padme, wat haar automatisch cool maakt. Ze heeft ook uitzonderlijke vechtvaardigheden en kan acrobatische bewegingen maken waar zelfs Darth Maul jaloers op zou zijn.

#5 Luke Skywalker Luke Skywalker is niet zo geweldig als zijn vader, maar hij is daar nog steeds met de beste! Waarom? Omdat Luke een Jedi Knight is die weet hoe hij zijn lichtzwaard goed moet gebruiken (tenminste beter dan zijn vader), kan hij goed vechten en heeft hij ook een aantal uitstekende krachtkrachten. Ook ziet hij eruit als Anakin, wat hem ook automatisch kalm maakt.

#6 Princess Leia Prinses Leia is zo'n fantastisch personage. Ze is slim, cool uitziend en een geweldige jager! Zelfs toen ze in de slavenbikini was, die verschrikkelijk was, zag ze er natuurlijk cooler uit dan bijna alle anderen behalve Darth Vader. Maar Leia heeft ook een aantal uitstekende krachtkrachten.

#7 Han solo Han Solo is de coolste ruimtepiraten in de hele Star Wars- en hij is niet eens een Jedi, Sith of zelfs een rebel! Hij heeft geweldige vechtvaardigheden en zijn lichtzwaardvaardigheden zijn ook vrij goed-hij heeft misschien geleerd van Obi-Wan Kenobi (hoewel dat niet wordt bevestigd omdat Obi-Wan het nooit toegeeft). Plus zijn Millennium Falcon is een van de beste ruimteschepen in de hele melkweg.

#8 Chewbacca Chewbacca is de loyale vriend van Han Solo en dient als co-piloot op het ruimteschip van Solo, de Millennium Falcon. Hij heeft een slecht humeur en raakt altijd in gevechten (voornamelijk met solo), maar hij heeft ook uitstekende vechtvaardigheden.

#9 Ben Kenobi aka Obi-Wan Kenobi Naast Yoda is Obi-Wan een van de meest bekwame Jedi in alle Star Wars. Hij weet hoe hij zijn lichtzwaard goed moet gebruiken, hij kan tegen Sith Lords vechten, en het beste van alles, hij heeft zelfs de "Force Push" -beweging uitgevonden, wat fantastisch is! Bovendien is zijn stem ook uitstekend.

#10 Finn/Starkiller Finn van de Force Awakens stond ooit bekend als Starkiller voordat hij goed werd. Hoewel Finn nog niet heeft geleerd hoe hij nog veel coole vechtbewegingen kan maken, zoals Darth Maul of Luke Skywalker, kan hij nog steeds zijn eigen vechten tegen de eerste orde- en dat is best cool.

Awesome charactersStar warsTop 10