List of Miniature Animals

Dit zijn dieren die zijn gegroeid of aangepast aan een omgeving waar ze in kleine ruimtes wonen met weinig voedsel en water. De meeste mensen weten over tardigrades, die ongelooflijk veerkrachtige kleine wezens zijn die kunnen overleven in extreme omgevingen zoals de ruimte. Er zijn echter ook andere miniatuurdieren die je moet weten, zoals de hommelvleermuis (te klein om een ​​vleermuis te zijn), de pygmy marmoset (een soort aap) en meer! Er zijn wereldwijd zoveel geweldige wezens, maar sommige zijn gewoon te klein om gezien te worden. Deze dieren leven in zeer krappe ruimtes met weinig voedsel en water, en de meeste mensen weten niets van hen. Er is echter een breed scala van deze dieren die u moet weten! Er is de tardigrade (een dier dat extreme omgevingen zoals de ruimte kan overleven), pygmy marmoset (een soort aap) en meer! Dit artikel zal het je vertellen alles over miniatuurdieren.

Wat zijn miniatuurdieren, en waarom bestaan ​​ze?

De term "miniatuurdieren" verwijst naar dieren die zijn gegroeid of aangepast aan een omgeving waar ze in kleine ruimtes wonen met weinig voedsel en water. Er zijn veel verschillende soorten miniatuurdieren, zoals tardigrades (een dier dat vaak wordt aangetroffen in mossen en korstmossen), hommelvleermuizen (te klein om een ​​vleermuis te zijn) of pygmy marmosets (een soort aap). Miniatuurdieren bestaan ​​zodat ze extreme omgevingen kunnen overleven. Sommige van deze miniatuurdieren leven in extreme omgevingen met zeer weinig voedsel en water die voor hen beschikbaar zijn. Als gevolg hiervan mengen ze in hun omgeving om roofdieren te voorkomen en microscopische plantenmaterie te eten door het uit de omgeving te zuigen in plaats van ervoor te bewegen.

Lijst met miniatuurdieren

Dit zijn dieren die zijn gegroeid of aangepast aan een omgeving waar ze in kleine ruimtes wonen met weinig voedsel en water. De meeste mensen weten over tardigrades, die zeer veerkrachtige kleine wezens zijn die kunnen overleven in extreme omgevingen zoals de ruimte. Er zijn echter ook andere miniatuurdieren die je moet weten, zoals de hommelvleermuis (te klein om een ​​vleermuis te zijn), de pygmy marmoset (een soort aap) en meer!

Mini -varkens

Miniatuurvarkens zijn een soort varken dat vaak is gefokt tot 25% kleiner dan de gemiddelde grootte. Als gevolg hiervan zijn ze meestal gezonder, actiever en hebben ze minder voedsel nodig dan varkens voor gewone grootte.

Miniatuurpaarden

Miniatuurpaarden zijn een van de meest populaire soorten kleine dieren. Ze worden alleen ongeveer de helft van de grootte van een gewone paard, waardoor ze perfect zijn voor kinderen, volwassenen met een handicap of mensen die in kleine appartementen wonen. Bovendien worden veel miniatuurpaarden gebruikt als therapie -huisdieren en kunnen ze tot 25 jaar leven.

Pygmy bizon

De Pygmy Bison is een soort bizon die in de graslanden rond Arkansas leeft. Het is de helft van de grootte van een gewone bizon, met een gewicht van minder dan 600 pond. Deze dieren zijn bedreigd, omdat er nog maar ongeveer 430 over zijn.

Fennec fox

De Fennec Fox is een klein soort vos. Het is een van de meest miniatuursoorten canids ter wereld. Omdat het ongeveer de grootte van een kat heeft, zijn het kleine dieren. Ze leven in harde omgevingen zoals woestijnen en rockmozaïeken, en ze worden vaak op hun vacht gejaagd.

Bee kolibrie

De bijen kolibrie is een soort kolibrie en de kleinste vogelsoorten ter wereld. Ze zijn ongeveer de grootte van een bij, dus ze worden ook geclassificeerd als miniatuurdieren. Bee kolibries leven in de regenwouden van Midden -Amerika en Costa Rica, een van de meest biologisch diverse plaatsen op aarde.

Miniatuurvee

Het miniatuurvee is meestal ongeveer een meter hoog. We kunnen ze zien grazen in de weiden en in de aarde rollen. Miniatuur vee wordt geclassificeerd als een bedreigde diersoort vanwege hun grootte.

Pygmy geiten

De pygmy -geit is een soort geit die meestal rond de grootte van een miniatuurpaard is. Ze worden begrazing gevonden in de weiden en rollen in de aarde. Ze zijn geclassificeerd als een bedreigde diersoort omdat er nog maar ongeveer 100.000 pygmy -geiten over zijn.

Pygmy marmosets

Pygmy marmosets zijn een soort kleine aap. Ze hebben een lichaamslengte van ongeveer 4-5 inch en wegen tussen 1-2 gram. Ze leven vaak in de regenwouden van Zuid -Amerika, een van de biologisch meest diverse plaatsen op aarde. Hun habitat is echter krimpt omdat er minder voedsel is en ze worden opgejaagd op hun vacht.

Huishoudelijke konijnen

Binnenlandse konijnen zijn een van de meest populaire soorten huisdieren. Ze kunnen onbenullig zijn, en ze besteden hun dagen rond te springen, kauwen op hun speelgoed, en loungen in een mooi comfortabel konijnenbed. Sommige mensen hebben zelfs geprobeerd om ze te laten doen, zoals het ophalen of vangen van een tennisbal!
Hansa plush toysMiniature animals