Back-To-School, Are We Ready?

Hoe de vakantie voorbijgaat, zijn we nu terug naar onze klassen.

Het is weer schooltijd! Je bent waarschijnlijk opgewonden en misschien een beetje verdrietig dat de zomer voorbij is. Ahhh zomervakantie! Die magische tijd van het jaar! Op de een of andere manier lijkt de zomervakantie altijd sneller en sneller te vliegen naarmate de jaren doorgaan! Tegen de tijd dat u went aan uw zomerschema of routine met het gezin, is het tijd om weer naar de werkmodus te komen. Het begin van elk schooljaar kan tegelijkertijd overweldigend en opwindend zijn. Teruggaan in de schommel op school kan een moeilijke overgang zijn voor kinderen en tieners. Sommige kinderen voelen zich nerveus of een beetje bang op de eerste schooldag vanwege alle nieuwe dingen: nieuwe leraren, nieuwe vrienden en misschien zelfs een nieuwe school. Gelukkig blijven deze "nieuwe" zorgen maar een tijdje blijven hangen. Nieuw is leuk - nieuw begin, nieuwe leraren, nieuwe vrienden, nieuwe kleding, nieuwe trappen, nieuwe schoolbenodigdheden, een nieuwe lunchpakket en een nieuwe rugzak. Na de kerstvakantie is het tijd om weer naar school te komen. Deze schoolbenodigdheden zijn het waard voor Kerstcadeaus ideeën! Het begin van het schooljaar kan een hectische en stressvolle tijd zijn voor leraren, studenten en ouders. En het enige waar je waarschijnlijk enthousiast over bent in deze tijd is terug naar school winkelen! Ga je niet gewoon naar de winkel en kijk je naar de verschillende notitieboekjes en planners en kies je vervolgens met de mooiste ontwerpen? Maar vanwege de lopende coronavirus-pandemie kan back-to-school winkelen er misschien een beetje anders uitzien. Digitaal onderwijs heeft miljoenen kinderen geholpen om vanuit huis te blijven leren, maar we weten dat er niets boven de kracht van de klas gaat. Sommige kinderen hebben een regelmatige, persoonlijke school, anderen kunnen afstandslearning hebben of een combinatie van beide. Deze veranderingen kunnen ook van invloed zijn op de benodigde schoolbenodigdheden. Het nieuwe schooljaar nadert snel, dus je denkt waarschijnlijk al aan alle dingen die je moet doen om klaar te zijn voor die eerste dag. Zelfs als je homeschooling of virtueel leren bent, is het nog steeds belangrijk dat we goed zijn uitgerust om een ​​succesvol schooljaar te hebben. We hebben wat must-have weer op de hoogte gebracht van schoolbenodigdheden.

Planners

Afgezien van de basisschoolbehoeften, zijn planners ook een must voor school! Ze houden je georganiseerd en bovenop al je opdrachten en tests. Begin er een te gebruiken en u zult er geen spijt van krijgen!
  • Ja Studio Weekend Planner

  • Ja Studio Weekly Desk Planner (oh mijn dagen)

Lunchitems voor school

Naast het kopen van een lunchbox of lunchtas, wil je misschien beginnen met het inslaan van de items die je gaat inpakken voor lunches. Lunchbox/tas, evenals het hebben van een eigen waterfles, is een must-have, vooral in deze tijd van pandemie om het contact met andere mensen te verminderen en om ervoor te zorgen dat het voedsel dat u eet veilig is en het waarschijnlijk gezonder zal zijn!
  • Ja Studio Snack Box Set (Snaccident)

  • Ja Studio Lunch Box

  • Ja Studio Hip Flask (happy hour)

  • Ja Studio Snack Box Set (power up)

  • Ja Studio Water fles

  • Ja Studio Breakfast Cup (ontbijtclub)

Pennen en gevallen

De sleutel tot het kiezen van een geweldige case is beseffen dat je niet alleen potloden erin gaat plaatsen. Gedurende het schooljaar ga je het vullen met potloden, pennen, tape, schaar, plaknoten en een stel andere willekeurige dingen die je afvragen waar ze vandaan kwamen.
  • Ja Studio Pen & Case

  • Ja Studio Travel Pouches (set van 3)

  • Ja Studio Pen

Schrijfmateriaal

Nu gaan we naar de basis, hier zijn enkele schrijfmaterialen die je misschien nodig hebt tijdens het schooljaar:
  • Ja Studio Travel -documentenhouder

  • Ja Studio Bang Sticky Notes Set

  • Ja Studio Licority Lace USB -kabels

  • Ja Studio A6 Mini Notebook

  • Ja Studio A5 Notebook

  • Ja studio heck ja plaknotities

  • Ja studio koelkastlijstpad (morgen zal ik dat doen)

Vanwege het risico op het verzenden van de coronavirus, sommige scholen vereisen misschien nog steeds dat studenten op school gezichtsmaskers dragen, vooral wanneer ze de sociale afstand niet kunnen behouden. Als dat zo is, wilt u verschillende goed passende, comfortabele maskers kopen of maken die u kunt dragen. Misschien wilt u ook uw eigen persoonlijke hygiëneproducten hebben, zoals hand sanitiser en alcohol, natte doekjes en tissues. Het plezier van back-to-school winkelen kan ook worden geleverd met een steil prijskaartje. Er zijn echter middelen beschikbaar om deze kosten te verlagen of te dekken. Profiteer van verschillende verkopen die de neiging hebben om te gebeuren in de weken voordat de school begint. Bovendien bieden veel winkels zeker back-to-school kortingen! Het mooie van online winkelen is dat het zo gemakkelijk is om te vergelijken en de exacte items te hebben die u naar uw deur wilt worden verzonden! Door het back-to-school winkelseizoen met een plan te benaderen en van tevoren te weten wat u moet kopen, kunt u geld besparen en stress verminderen. De impact van deze pandemie vereist dat we verschillende benaderingen hanteren en buitengewone inspanningen leveren. Of studenten nu in een klaslokaal op school of thuis zijn, we moeten ervoor zorgen dat we de best mogelijke opleiding krijgen. Maak je back-to-school ervaring spannend, ongeacht hoe het eruit ziet dit jaar! Bezoek onze Terug naar school bladzijde hier.
Back to schoolLatestbuyMust-havesSchool essentialsSchool supplies