February 2021: How to Make the Most of Valentine's Day At Home

Liefde verspreiden op het seizoen van liefde op de meest plezierige en veiligste manieren!

14 februari ligt net om de hoek en paren over de hele wereld maken zich op om hun liefde van de daken te schreeuwen. Een feestelijke dag waarop veel mensen kaarten, brieven, bloemen of cadeautjes geven aan hun echtgenoot, partner en geliefden. Voor sommigen is er druk om hun liefde uit te drukken door een buitengewoon geschenk te geven Borat mankini, Met een groot gebaar op deze dag, terwijl anderen geloven dat het de kleine dingen zijn die tellen. Je hoeft echter niet een relatie te hebben om de dag te vieren. Maar wat u ook van plan bent te doen, we zijn er zeker van dat het op prijs wordt gesteld. Het verspreiden van liefde voor je partners of je familie en vrienden zijn niet alleen van toepassing tijdens Valentijnsdag, je moet ook liefde geven en cadeautjes geven elke speciale gelegenheid, net als op hun verjaardagen of op eerste kerstdag. De hieronder vermelde cadeau -ideeën zijn ook perfect voor ideeën voor verjaardagscadeau Kerstcadeau -ideeën.

Met de Huidige situatie van de wereld Op dit moment is het vieren van Valentijnsdag prima. Je denkt misschien dat de traditionele manieren die we eerder vierden, nooit meer hetzelfde zullen zijn. Helaas is het waar. Maar heb je er ooit aan gedacht om nieuwe dingen te proberen om het te vieren? Er zijn veel nieuwe manieren om van deze dag te genieten met het gevoel veilig en veilig te zijn. Vrijwel thuis vastzitten voor Valentijnsdag betekent niet dat het niet leuk kan zijn. Ondanks wat we momenteel doormaken, en opties zijn sowieso beperkt geweest, hebben we enkele ideeën, activiteiten en geschenken verzameld die u en uw partner misschien willen proberen te genieten. Wat te doen om deze Valentijnsdag te doen, in een vrij onvoorspelbaar 2021 jaar?

Gebakken goodies en chique diner.

We zijn 101% zeker dat dit je niet in de steek zal laten! Maak er een dag van jou en je geliefde samen met het maken van zoete dingen samen! Kook elkaars favoriete eten en combineer het met een drankje naar keuze. Vergeet niet dat de weg naar iemands hart door zijn buik is. Krijg deze items perfect voor uw dinerbereiding:

 

Helder glas luie susan

 

Vinotini 2 -weg glas

 

Maak een charcuterie -bord.

Je gewoon wat je leuk vindt, en vergeet niet om je kazen en jam te combineren met de perfecte wijnen. Als je geen fan bent van kazen en crackers, kun je ook proberen je eigen charcuterie -bord te maken. Krijg deze items perfect voor uw DIY Charcuterie Board:

 

Zeg wat bamboe snijplank

 

Australiana eco-to-go bamboe bestek set

 

Plan een spelavond.

Met voldoende cocktails en snacks, doe je een beetje plezier in je nacht van romantiek thuis door deze spellen perfect te spelen op Valentijnsdag!

 

Wat de f*ck? Ik heb nooit een kaartspel

 

Tipsy Tower Drinking Game

 

Plan een filmmarathon.

Maak je favoriete films en tissues klaar. Als u de dag niet wilt doorbrengen met het plannen van een heleboel activiteiten, plan in plaats daarvan een filmmarathon de hele dag! Natuurlijk, met je favoriete snack en drankjes ook!

Gebruik uw buitenruimte.

Er is misschien geen betere tijd om te genieten van een avond onder de sterren dan Valentijnsdag in lockdown. Wikkel gezellig, haal wat dekens eruit en knuffel onder de winterhemel. Rooster wat marshmallows en kastanjes en geniet op glühwein. Pas uw ideeën aan terwijl u het gebruik van uw buitenruimte maximaliseert om een ​​perfecte date uit te brengen!

Kleed je aan!

Alleen omdat het uw huishouden is, kunt u de dingen nog steeds speciaal houden. Ga uit die rode jurk en smoking!

Creëer een spa -ervaring in de thuis.

Wie houdt er niet van een verwensessie? Kaarsen, massages en een warm bad bestrooid met rozenblaadjes of een badbom. Behandel uw partner of behandel jullie allebei met een spa-ervaring thuis. Wie zegt dat Valentijnsdag thuis saai is? We zijn nu misschien in lockdown, maar het zal niet eeuwig duren. Met deze ideeën en tips heb je gegarandeerd de beste Valentijnsdag ooit. U zult niet alleen serieus geld besparen, maar u zult zich ook dichter dan ooit bij uw wederhelft voelen. We hopen dat dit je inspireert om een ​​alternatieve Valentijnsdagroute te nemen. Wat je ook doet, heb een geweldige Valentijnsdag! Bezoek onze Valentijnsdag Pagina perfect voor cadeau-jagen op deze komende dag van liefde!
Best valentine gift ideasLatestbuyQuarantineValentines dayValentines day special