Top Favourite of Disney Movies of All Time

Ik ben nu een volwassene, maar ik ben nooit gestopt met het houden van Disney-films. Of het nu gaat om een ​​animatiefilm of een live-actie-avontuur, ik kan niet helpen, maar gaan zitten en grondig genieten van het hele ding. Nu ik een volwassene begon te worden, merkte ik dat ik terugging en geniet van veel van mijn kinderfavorieten en zelfs enkele nieuwere films. Er is nooit een verkeerde moment om een ​​aantal van de eenvoudigste Disney -films aller tijden, je weet wel. Dus hieronder staan ​​mijn beste favoriete lijst met Disney -films aller tijden.

Hier is dat de toplijst van Disney -films:

Finding Nemo

Het vinden van Nemo zou een van Disney's hilarische films kunnen zijn met zijn scènes, unieke personages en grappen, maar het vertelt een verhaal over een liefde voor een vader, Marlin, aan zijn zoon Nemo, en hoeveel een vader bereid is te doen voor zijn zoon. Het is ook een film die de ouders een les geeft, die als ouder zijn kinderen moet vertrouwen. Vertrouw op hun vermogen en vertrouw op hun eigen keuzes. Het leerde ons dat, ongeacht de fouten die we hebben gemaakt, onze ouders er altijd zullen zijn en naar ons zoeken. Het leert ons ook hoe we onafhankelijk kunnen zijn, vooral bij het overwinnen van onze angsten.

Mulan

Ik keek voor het eerst naar Mulan toen ik een kind was, en het werd meteen een van mijn favoriete Disney -films aller tijden. Terugkijkend was het een van de primaire tijden geweest die een "Princess" van Disney werd afgebeeld als een capabele mens die niet moest worden gered. Maar toen ik het als een kind zag, dacht ik gewoon dat het echt vermakelijk was geweest. Het is het verhaal van een onwaarschijnlijke held die onoverkomelijke kansen overwint dat Disney doet het zo goed. Dit is vaak een zeldzaam geval waarin ik zelfs de live-action-versie van deze film heb gezien en er geen hekel aan heb. Dus hoewel ik die iteratie van deze film misschien nooit op deze lijst zou plaatsen, zou ik misschien aanraden om het te bekijken als je een fan bent van de eerste animatiefilm. Het past ook bij onze moderne wereld om empowerment van vrouwen aan te moedigen, zodat we ook kunnen doen wat een man kan doen.

OMHOOG

UP is een van de belangrijkste hartverscheurende en meest hartverwarmende Disney -films aller tijden. Wie wil er geen echte liefdesverhalen, toch? Dus meteen van de vleermuis, deze Pixar -film slaat je in de darm met een sleutelbeen bekijk het onvermijdelijke einde van alle goodies. Maar gelukkig, wat begint als een schets van verlies en wanhoop verandert snel in het hartverwarmende verhaal van een persoon die voelt dat hij een reden heeft verloren om te meten, hoop vinden tijdens een jong kind dat hem nodig heeft.

Verward

Je zult bij jezelf denken: "Waarom is verward op deze lijst als Frozen niet is?" De oplossing ervoor is vrij eenvoudig: Tangled is misschien een betere film dan bevroren. Het zou geen gelijkwaardige populariteit hebben gewonnen als bevroren of misschien bijna net zo goed van een soundtrack, maar het voelde gewoon uniek voor mij. Zeer vergelijkbaar met Mulan, de film bevatte een prinses die niet iemand anders hoefde te geloven om veel van haar te redden. Bovendien kan de prins die betrokken is bij het redden van haar een dief zijn die ze in plaats daarvan houdt. Dat is slechts een deel van de lijst met alle Disney -films van het jaar. Er zijn er duizenden, dus als je op zoek bent naar een geselecteerde film van Disney, heb je zo ongeveer geen excuus om het niet te vinden. Zoals eerder vermeld, vermeldt deze lijst alleen de klassieke Disney -films, zodat u mogelijk een aantal nieuwere Disney -films zou missen. Maar dat is wat het de meest eenvoudige plek maakt om te beginnen. Dus, begin met het bladmarkeren van sites die dit jaar alle Disney -films opsommen en je favoriete films verschijnen! Ben je ook een fan van Disney -films? Of kijk je nog steeds naar Disney, zelfs als je oud bent? Als uw antwoord ja is. Dan zijn we waarschijnlijk op hetzelfde pad. Deze Disney -films geven ons vermakelijke gevoelens en leren ons een levensles die we voor altijd zullen koesteren.
Disney moviesFavourite