A Look At The First Avengers

De eerste Avengers in de film introduceerden ons aan een ensemble cast waar we van zouden gaan houden. Het spelen van meerdere personages betekende dat veel acteurs veel moesten acteren om bij te houden wie iedereen speelde. Een van de meest opwindende dingen aan dit ensemble is dat elk lid heel anders is. Ze zijn almachtig, maar hebben ook unieke fouten die hen onderscheiden van elkaar. Het is interessant hoe dat speelt in de stripboekwereld en hoe het van toepassing is de Wrekers.

Thor - de god van Thunder

Laten we beginnen met Thor. Dit is gemakkelijk de beste persoonlijkheid van het stripboek om op dit moment een hoofdrol te hebben. Hij is er al sinds het begin van de tijd. Hij is ook de vader van de Moderne Avengers - Thor, Vision en Iron Man. Er is veel geschiedenis tussen hen die onaangeroerd zijn achtergelaten door de films. Thor is een onsterfelijk die grote kracht, uithoudingsvermogen en vaardigheid in wapens en vechtsporten bezit. Hij staat ook bekend als de God van Thunder en de koning van Thunder. Hij kan ook worden beschouwd als de koning van de regen, met het vermogen om de lucht te bevelen en massale regenbuien te veroorzaken met zijn pure stem en magische krachten. Thor werd geboren in de stad Asgard op het gebied van Old Norse.

Iron Man - een inleiding tot het personage

Het tweede lid dat we zullen bespreken is Iron Man. Dit is waarschijnlijk het stripboekpersonage dat het toneel vormt voor alle toekomstige stripboeken -superhelden. In de beginjaren van de Avengers stond hij alleen bekend als Iron Man. Hij was een miljardair die veel goud bezat, zodat hij machtige vuisten kon maken die objecten kon verpletteren. Iron Man is een fictieve superheld die voornamelijk verschijnt in Amerikaanse stripboekenpublicaties geproduceerd door Marvel Comics. Het personage is gemaakt door wijlen schrijver en kunstenaar Stan Lee, gebaseerd op het stripboek met dezelfde naam, en ontworpen door kunstenaars Don Heck en Jack Kirby.

De ongelooflijke hulk

The Hulk is een fictief personage dat verschijnt in boeken van de Amerikaanse schrijver Stan Lee en kunstenaar Jack Kirby. Het personage verschijnt voor het eerst in het eerste nummer van The Incredible Hulk en is een van de meest populaire personages in de Marvel Comic Book World geworden. De Hulk is een onverwoestbaar groen monster dat eigenaar is van 's werelds meest gigantische massa geproduceerde Hulkbuster-robot, genaamd de Hulkbuster. Het personage staat op de cover van elk nummer van de ongelooflijke Hulk. Het heeft verschillende optredens gemaakt in verschillende andere strips, waaronder een kleine verschijning in de late jaren zeventig Book Civil War II. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende televisie-optredens gemaakt, met name in de Ultimate Spider-Man-serie-aflevering.

Wie is Captain America?

Captain America is een superheld die voornamelijk verschijnt in Amerikaanse stripboeken geproduceerd door Marvel stripboeken. Hij is de superkruid gemaakt door de legendarische cartoonist Joe Simon en Penciler Jack Kirby. Verschillende veranderingen zijn gebeurd met het oorspronkelijke verhaal van Captain America, met name een gevecht met Hitler en zijn even iconische kenmerkende schild. Ook kreeg Steve Rogers een rood en goudschild om het traditionele blauwe schild te vervangen. Door velen beschouwd als een van de grootste super-soldaten aller tijden, is Cap de belichaming van kracht en actie. Captain America gebruikt zijn super-soldaatformule om de overhand te krijgen in elke gevechtssituatie met ongelooflijke behendigheid en gevechtsvaardigheden. In vergelijking met de ongelooflijke Hulk is Cap een uniek symbool van vrede en kracht, die de beste menselijke kwaliteiten vertegenwoordigt om de slechte daden van haat en geweld te veroveren.

Hawkeye - The Archer of the Avengers

Hawkeye is een fictieve superheld die voornamelijk verschijnt in Amerikaanse stripboeken geproduceerd door Marvel Comics. Voor het eerst als een vijand in Tales of Suspense#57, werd hij later een van de oprichters van het Avengers -team en werd hij te zien als een ondersteunend personage in de Avengers -serie. Hawkeye's pijl is vervaardigd uit koolstofcomposieten en ontworpen om een ​​boogschietbout met een hoge snelheid vrij te geven. Van de pijl wordt gezegd dat het een aanzienlijke hoeveelheid kracht weergeeft, waardoor het verschillende voertuigen, gebouwen en mensen kan doorboren door intracoastale waterweg. Er zijn verschillende variaties van de Hawkeye Bow, waaronder het hebben van een pijlkoker aan beide kanten. De pijlpunten aan de andere kant van de aardbeving kunnen kogels er ernstig op schaden.

Black Widow - De eerste vrouwelijke Avenger

Geen Marvel Universe Superheroine is afgezien van de vrouwelijke superheld Black Widow (ook bekend als de Black Widow) gedurende haar meerdere optredens. Geboren en getogen in Stalingrad, kreeg ze haar pleeggezin door Russische terroristen. De Russische regering probeerde haar ook meerdere keren te vermoorden. Ze slaagde er echter altijd in om te ontsnappen aan de klauwen van de dood. Ze heeft een griezelig vermogen om zwijgend en snel te bewegen, zelfs terwijl ze volledige verhulling droeg, en haar vaardigheden werden aangescherpt tijdens de training in de Sovjet -Unie.
AvengersComicsMarvelMovies