hands untying ribbon

Het is die tijd van het jaar waarin mensen beginnen na te denken over wat ze moeten kopen voor de mensen op hun kerstlijst. Een ding dat veel mensen verwaarlozen, zijn hun broers echter. Dus waarom niet? een beetje extra moeite doen dit jaar en iets voor hen maken? Van zelfgemaakte cadeaubonnen tot gepersonaliseerde kleding, er zijn zoveel opties om uit te kiezen. Dus hier is onze top 10 -lijst met DIY Kerstcadeau -ideeën Voor broer!

Doe -het -zelf geschenken voor je verjaardag

Hier zijn enkele van de meest geweldige DIY -geschenken voor je broer:
een geschenk met een snoepriet en kaarsen erachter

Zelfgemaakte cadeaubonnen

Als je broer van zijn gadgets houdt (of iets anders eigenlijk), waarom zou je hem dan geen geweldige handgemaakte cadeaubon maken van karton met wat foto's erop gelijmd? Je kunt ook een bericht binnen schrijven of een aantal grappige foto's maken en het decoreren om het nog beter te laten lijken. Dit geschenk zal een glimlach op zijn gezicht brengen, vooral als hij helemaal niet zoiets verwacht.

Wat extra hulp

Vergeet je broer altijd dingen? Hoe zit het met het maken van een aantal labels en stickers die hij in zijn studieboeken kan gebruiken, dus hij hoeft zich nooit zorgen te maken dat hij ze opnieuw verliezen. Deze kunnen worden gemaakt van vrijwel elk materiaal en bevatten een bericht of foto die belangrijk voor u is, uw broer (of misschien zelfs allebei).

Schattige tassen

Heeft je broer dure dingen op zijn kerstlijst? Zo ja, waarom zou u hem dan niet deze geweldige aangepaste tas maken Houd al zijn geschenken binnen? Dit kan geweldig zijn als hij naar een nieuw appartement/huis verhuist en ergens nodig heeft om alles op te slaan.

Dvd -onderzetters

Kijkt je broer graag films? Misschien kun je hem wat onderzetters maken van oude dvd's, zodat hij ze nog steeds kan bekijken zonder je zorgen te maken over het verpesten van het tapijt of de meubels. Je kunt creatief worden en ze op elke gewenste manier ontwerpen, misschien zelfs een foto gebruiken van jullie twee die op de bank zitten en samen een film kijken!

Zelfgemaakte kras van kaarten

Als je broer graag gokt of iets speciaals wil plaatsen als een naam in een lotto/loterij-scratch-off-kaart, zijn deze geweldig. Ze zullen dol zijn op het feit dat je zoveel moeite doet om ze iets unieks te maken dat ze steeds opnieuw kunnen gebruiken.

Gepersonaliseerde frames

Iedereen heeft foto's uit hun verleden die ze koesteren - als je broer hetzelfde is, waarom zou je hem dan geen frame maken om al zijn beste herinneringen op één plek te laten zien? Je kunt samen op ze terugkijken terwijl je herinnert aan alles wat er is gebeurd.

Gepersonaliseerde T-shirts

Als je broer van muziek, films, videogames etc. houdt, waarom zou je hem dan geen aangepast T-shirt maken met behulp van enkele van zijn favoriete dingen erop? Het enige dat u hoeft te doen is online gaan en een afbeelding vinden die hij leuk zou vinden op een van de websites die dit soort service bieden.

Afhaalboxen

Haat je broer om zijn eten te verspillen? Als dat zo is, kun je hem enkele aangepaste take -outdozen maken en ze vullen met de rest van zijn kerstdiner - op deze manier kan hij het altijd opslaan voor later.

Volledig gezicht muis pad

Heb je een broer die meer van computers houdt dan iets anders? Waarom zou u hem niet verrassen met een aangepaste muiskussen in de vorm van zijn gezicht en heeft er ook een foto van hem op!

Aangepaste rubberen armband

Als je heel veel oude rubberen banden hebt die rondslingeren, waarom zou je je broer dan niet wat aangepaste rubberen armbanden maken? Dan kan hij ze laten zien aan al zijn vrienden, en ze zullen je kennen veel moeite doen om te geven Hij het perfecte cadeau. Hopelijk heeft dit artikel je een aantal geweldige ideeën gegeven om je te helpen je eigen geweldige DIY -kerstcadeaus te bedenken! Bekijk ons ​​aanbevolen cadeau: Borat mankini
BrotherDiyDiy gift ideas