Fashion or Madness: Find your Halloween 2021 Look!
Halloween is een van de leukste delen van het lenteseizoen. De vakantie waar mensen kunnen zijn wie ze willen, ze hebben deze vakantie als reden om zich aan te kleden! Het favoriete personage uit film of televisie kan het kostuum of een outfit inspireren uit een andere tijdsperiode die iedereen zal kennen. Een paar van je favoriete inspiraties komen van recente blockbusters, nostalgische fictieve personages, beroemdheden en zelfs bekende televisieprogramma's! Het is begrijpelijk dat de huidige situatie mensen zou kunnen belemmeren om hun geweldige outfits te laten zien of kleine kinderen te schrikken met hun angstaanjagende look, maar wie zegt dat we zich thuis niet kunnen aankleden? De pandemie heeft ons misschien fysiek gescheiden, maar de geest van Halloween Spookiness is niet te stoppen; Online Halloween -feesten kunnen worden weggegooid en Halloween kan worden voortgezet in de veiligheid van uw eigen huis. Of je nu wilt pronken met je innerlijke fashionista of je innerlijke gek, geen zorgen of oordelen, PAL - het is Halloween! Maar wat komt nadat Halloween je verder kan opwinden! Het is weer kersttijd! Grijp je pen en notebook, want je zult zeker wat zoeken Kerstcadeau -ideeën Nadat het Halloween -seizoen is afgelopen! Ga door met het Halloween -plezier online! Als je niet iets kunt hebben, geniet je er des te meer van! De Halloween van dit jaar zal heel anders zijn, net als elke andere vakantie sinds de pandemie toesloeg. Maar alles is niet verloren; Hoewel Halloween dit jaar misschien veel anders uitziet dan voorgaande jaren, zijn er nog steeds veel opties om te vieren en aan te kleden. Leven in een wereld van sociaal isolement weerhoudt je er niet van om zich in een dom kostuum te verkleden en met je vrienden te vieren. Inderdaad, als je inventief wordt, kun je misschien met een groter aantal vrienden vieren dan normaal, misschien landelijk gaan. Het virtuele Halloween -feest is tegenwoordig heel woedend, dankzij technologie! Als u uw aankomende e-Halloween-feest wilt aas, zijn hier enkele ideeën om te overwegen:
  • Kleed je aan als je favoriete tv -serie schurk
Omdat we thuis vastzitten, hebben we niets anders dan tv-programma's om ons gezelschap te houden, en het is een no-brainer als je besluit zich te verkleden als de schurk van je volgende favoriete tv-programma op Halloween. Als je een liefhebber bent van de show of Halloween in het algemeen, zul je er zeker van zijn dat je de hel uit iedereen angstig bent als je het Amerikaanse horrorverhaal Freakshow Killer Clown draagt ​​- bochtig en ja, zo zal het kleden zeker onder waanzin vallen ! Als je een minder beangstigende uitstraling wilt, de American Horror Story Twisty met mond volwassen kostuum is een half gezicht maar nog steeds angstaanjagend!American Horror Story Twisty met mond volwassen costm

American Horror Story Twisty met mond volwassen kostuum

  • Flicks en trucs! Kleed je aan zoals je bent uit een horrorfilm
Waarom zou u zich niet aankleden als uw favoriete tv- of filmpersonage voor Halloween? Het is volkomen acceptabel om zoveel toe te geven. Wanneer u uw kostuum aanzet, kunt u uw pictogram op het scherm tot leven zien komen. Je zult nooit fout gaan als je je verkleedt als het meest angstaanjagende horrorfilmpersonage! Als je een fan bent van Slasher -films, overweeg dan om je te kleden als Dr. Samuel Loomis. Het shirt, stropdas, jas, trench jas en broek geven je die broeierige dokter -look. Je ziet er trendy uit terwijl je trouw blijft aan het Halloween -thema!

Halloween Samuel Loomis -kostuum

Aan de andere kant, als je geniet van Gore en het Macabre, nou, dat is waar Halloween om draait, nietwaar? Steel het uiterlijk van de meest gruwelijke karakter op het scherm. Als je iets ironisch wilt, waarom niet maskeren als de eerlijke Abe zelf, Abraham Lincoln als een purge -moordenaar? Versterk je spel en aas dat Halloween eruit ziet door het purge Abe Lincoln -masker te krijgen. Alles wat u hoeft te doen om eenvoudig iemand bang te maken, wordt op het masker gezet!

Het purge abe lincoln masker

  • Ga die klassieke Halloween -look halen
Niets komt overeen met een Klassiek Halloween -kostuum, van piraten tot badmeesters. We vinden het niet erg om verder te gaan voor de jaarlijkse gelegenheid, maar er is iets vreemd nostalgisch over het achtervolgen van onze kinderen door het huis terwijl ze gekleed zijn als een basisheks! Als je op zoek bent naar een klassieke Halloween -outfit, dwaal dan niet te ver; Bekijk in plaats daarvan onze keuzes:

Iron Maiden Mind Mind Adult Costume

Halloween 4 Jamie Lloyd kindkostuum met masker

The Texas Chainsaw Massacre Leatherface Costume (2003)

  • Schattig en eenvoudig: krijg die Halloween -nieuwigheidslook
Halloween is traditioneel de tijd om je engste of misschien het meest sexy kostuum te dragen. Maar dat zijn niet de enige twee alternatieven! Als u het soort persoon bent dat de voorkeur geeft Hilarisch Halloween -kostuum. Als je met iets lichters wilt gaan dat mensen aan het lachen maakt en glimlachen zodra ze je zien, hebben we een paar suggesties. E-Halloween-feesten laten je alleen het bovenste deel van je feest laten zien, dus waarom zou je een hele blik doen als je gewoon bril kunt krijgen Fancy uienglazen.

Mooie uienglazen

Anders is niet noodzakelijk een slechte zaak; Het is alleen dat: anders. Naarmate de tijd verstrijkt, zult u teleurstellingen hebben met tradities die worden geannuleerd of aangepast. In plaats van uw energie te gebruiken om negatieve dingen te doen, komt u niet met interessante alternatieven en mensen opleggen met nieuwe ideeën. En zodra dat feest is ingeschakeld, breng je A-game mee! Wat je ook kleedt, deze vakantie gaat over de mensen en connecties die we maken (online of persoonlijk). Hoewel Halloween een dag van schrik kan zijn, zullen de vreugde en de liefde die we met elkaar delen gegarandeerd de overhand krijgen! Laat niets in de weg staan ​​dat je je meest sexy of engst lijkt! Je krijgt maar één kans per jaar, dus maak er het beste van!
HalloweenHalloweencostumeHappyhalloweenHorrormovieSpookyseasonTrickortreat