With a New Hope, We Welcome 2023!

Terwijl we 2022 afronden, keken zo velen van ons rond en vroegen ze ons af hoe de wereld nu zou zijn. Zouden veel mensen terugkeren naar het kantoor? Keren kinderen terug naar klaslokalen? Zouden we terugkeren naar restaurants, concerten, feesten en gelegenheden? Het is voor niemand geheim dat 2022 een moeilijk jaar was. Het kan het slechtste jaar zijn voor sommigen van ons. We hebben allemaal een situatie geleefd die we nooit hadden gedacht. Dingen zoals het verliezen van iemand van wie we houden, banen, economische of professionele groeimogelijkheden, het veranderen van steden en talloze momenten hebben ons ertoe gebracht om ons aan te passen en nieuwe vaardigheden te leren. Maar we zullen tenslotte sterker worden dan ooit tevoren. Het is tijd om je te concentreren op het jaar 2023!

Begin het nieuwe jaar goed

Een gloednieuw jaar is begonnen en we kunnen niet extatischer zijn. De resoluties van nieuwe jaar beginnen ons in onze geest te vormen als we het nieuwe jaar naderen. In plaats van ons leven stressvoller te maken door verheven doelen voor het komende jaar te stellen, waarom zou u dan niet klein beginnen en een onmiddellijk gevoel van voldoening krijgen? Hier zijn enkele eenvoudige suggesties die kunnen helpen om uw belofte op de lange termijn te behouden.
  • Maak een beoordeling van uzelf
Neem een ​​tijd om na te denken over het zojuist is verstreken. Hopelijk heb je de doelen kunnen bereiken die je aan het begin van het jaar voor jezelf stelde, ondanks de vele onverwachte gebeurtenissen die plaatsvonden in 2022. Maak een lijst van de dingen die goed zijn gegaan voor jou en de dingen waar je aan wilt werken in het nieuwe jaar. Is er een nieuw talent of relatie die je dit jaar hebt opgedaan dat een hoogtepunt was?
  • Breng uw projecten af.
U wilt geen takenlijst die een mijl lang is als het nieuwe jaar begint. Als je na de vakantie, als je niet alles op je takenlijst hebt afgevinkt, dit is het tijd. Doe deze nu om van de rommel in je hoofd af te komen. Het is contraproductief om projecten als huisdieren rond te houden - ze wegen ons alleen maar en mensen zullen uren doorbrengen met nadenken over iets dat slechts enkele minuten zal duren om op te lossen. Weg met de dingen die je hebt uitgesteld en begin opnieuw.
  • Wis uw werkruimte.
Gooi alles weg dat niet nodig is. Als bijproduct van het opruimen van uw werkruimte, wordt uw geest meer open en klaar om de dingen voor te doen die ertoe doen. Bij elke nieuwe dag is het alsof je een schone lei had.
  • Regelmatige fysieke activiteit is essentieel
Zorg ervoor dat u lichaamsbeweging opneemt in elk aspect van uw dagelijkse leven. Stel een tijd in (elk moment van de dag is voldoende) en een herinnering voor jezelf, en je zult eerder aan houden. Vergeet niet dat te veel te snel doen kan leiden tot uitputting. Je kunt beginnen met slechts 10 tot 15 minuten per keer te lopen, waardoor de tijd en moeite geleidelijk worden verhoogd terwijl je gaat. Zorg ervoor dat je dingen ook mixt. Er is niets ergers dan elke dag dezelfde trainingsroutine doen. Elke dag rennen of wandelen is niet altijd de beste manier om in vorm te blijven; In plaats daarvan kun je elke dag verschillende sporten proberen. Je zult eerder regelmatige oefening een gewoonte maken als het iets is dat je graag doet.
  • Gelach en ontspanning zijn goed voor de ziel
Herinner jezelf eraan om diep adem te halen en te kalmeren als het iets te veel wordt. Gelach en ontspanning zijn essentieel voor het handhaven van een gezond lichaam en een heldere geest. We hebben allemaal het vermogen om gelukkig te zijn, zelfs in het licht van tegenspoed, en gelach kan ons helpen deze waarheid te onthouden. Het is te gemakkelijk om me te laten meeslepen met spullen ... onze tijd en energie worden op het werk doorgebracht; De enige beloning is om van onze arbeid te genieten en te vieren. Zorg goed voor jezelf en je zult bovenaan de lijst staan. Om een ​​beter persoon te zijn, moet u hard werken om uw eigen persoonlijke doelen te bereiken. Onze acties spreken luider dan onze woorden, en het verzorgen van je eigen gezondheid en welzijn betekent dat je er voor een langere periode ook voor je geliefden bent! Als je je doelstellingen wilt bereiken of de levensstijl wilt leven die je wenst, zorg er dan voor dat je elke dag tijd voor jezelf opzij zet. Begin het nieuwe jaar zoals u het wilt beëindigen. Accepteer het ongemak en vecht terug tegen de frustratie. Uw harde werk en doorzettingsvermogen zullen op de lange termijn zijn vruchten afwerpen. Dus, wat zijn uw plannen voor het jaar 2023?
2022Happy new yearNew beginningNew hopeNew yearNew year resolutionWelcome 2022Year 2022